Bröllops i Uppsala Sveriges fjärde största stad och kyrkligt centrum sedan 1164.  Domkyrkan, Bontaniska Trädgården, Uppsala Slott och Fyrisån - är de mest bröllopsrelaterade platserna om du frågar mig. Men även Gamla Uppsala finner du en av Skandinaviens mest värdefulla kulturmiljöer. Jag menar varför inte ha ett vikingabröllop där? 

Joakim och Karin valde ett naturnära bröllop i Vårdsätra, med utomhus vigsel. Denna dag i juli stekte solen på och temperaturen steg till +34 grader under ceremonin.  Sedan hölls festen på Granebergsparken som kanske annars är mest känt för att vara danslokal. Närmare bestämt UBSS klubblokal. 

Det finns såklart många olika alternativ av boende för gäster  i Uppsala. Men mina varmaste rekommendationer faller på Radisson Blu.

Vårdsätra, Uppsala

Världens största tack! Linda du är ett riktigt proffs. Du fångade verkligen de magiska stunderna under vår stora dag & det är ett rosa skimmer över bilderna, precis som vi ville ha det. Om alla viste hur mycket jobb du lägger ner. Makalöst. Från stunden då vi hade första planeringsmötet, till bröllopsdagen och till sist leverans av bilder så har allt gått mycket smidigt. Eftersom du är så organiserad som person så kunde vi slappna av och njuta av resan. Tusen tack!

- Karin & Joakim, Uppsala.