Bröllop vid Soldathemmet i centrala Gävle, den vita vackra byggnaden i Kungsbäck precis invid Boulongerskogen. Med tillhörande Soldatkyrkan som är en av Gävles mindre kyrkor och tar max 90 gäster. Den invigdes 1911 och pryds inuti av fantastiska glasmålningar och vapen sköldar med sitt stora klocktorn i trä beläget intill. 

Soldathemmet som hör ihop med kyrkan inbjuder till middag och fest. När ni hyr denna lokal så ingår även bord och stolar för 80 personer. Men det går självklart att hyra egna andra möbler eller komplettera från företag i Gävle som exempelvis Tält & Fest.

Med en björkallé utanför kyrktrappan och boulongerskogen som granne - erbjuder denna plats många fina miljöer till porträttfotograferingen. Gavleån rinner förbi precis nedanför, den lummiga Regementesparken med sina grusgångar och äppelträden på Vall. 

Soldatkyrkan, Gävle

"Vi tycker att Linda är proffsig, lätt att jobba med. Hon fick oss att slappna av redan vid första fotograferingen och har gett oss stort stöd i allt från planeringen till självaste dagen. Redan när vi träffades på första Bride to Be kändes de helt rätt, när vi sedan möttes för första mötet och hon kunde fokusera trots att våra barn härjade kände vi att vi hade hittat rätt. Allt eftersom kände vi att vi hade hittat inte bara rätt fotograf utan även en ny vänskap.

Fotograferingen kändes avslappnad och bekväm trots att vi var spända efter vigseln och allt annat som varit innan. Linda fick till de mest fantastiska fotona inte bara på oss utan på våra gäster och alla barnen. Att vi dessutom hade tid över för att göra lite lekar efter vår fotografering gjorde saken bara ännu bättre. Linda fångade de mest magiska ögonblicken utan att vi ens märkte att hon var där under middagen och dansen." 

- Therese & Rickard, Soldatkyrkan.