Bröllop vid Soldat Kyrkan i Gävle, ett kapell som ligger beläget precis bredvid området vid Högskolan i Gävle. Kapellet ägs av stiftelsen Sällskapet Hälsinge regemente och ligger inom Gävle Heliga Trefaldighets församling.  Vägg i vägg med kapellet ligger Soldathemmet där ni kan ha middagen och festen efter vigseln.

I den här delen av Gävle finner ni både närheten till centrum och vackra Boulongerskogen med grusgångar, alléer, vatten, träbroar och öppna ytor med gräsmatta. Vilket ger stor variation i bilderna och en upplevelse i sig att besöka under sin bröllopsdag eller i samband med den. 

Gävle är annars staden som kanske mest är känd för Bocken som pryder söderbacken inför varje jul, men som tyvärr mest gjort sig känd för att brinna ned. Är ni ett par som är intresserad utav friluftsliv så rekommenderar jag ett besök i Hemlingby - på sommaren för vandringsleder eller MTB och under vintern för slalombacken. Här finns även café och lunchrestaurangen Hemlingby Stugan. Om ni hellre vill se sport som hockey, fotboll eller friidrott så är Gavlehov, granne med Travbanan i Gävle - en plats att besöka. 

Soldat Kyrkan, Gävle

"Vi är grymt nöjda med Lindas fotografering hon gjorde för vårt bröllop. Hon är väldigt professionell i både möte inför fotografering och när väl fotograferingen sker. Vi är så nöjda med bilderna hon levererade till oss. Hon lyssnade på våra önskemål och uppfyllde dem med råge!"

- Andreas & Lisa, Gävle.