Porträtt

Jag är fotograf i Gävle och Avesta men arbetar i hela Sverige. Bilder för både privatpersoner och företag. En porträttfotografering med mig bakom kameran ger dig ett brett urval av bilder som skapas utifrån dina önskemål. Nya fräscha bilder på dig själv som speglar din personlighet utifrån ett proffesionellt perspektiv och de blir en definitivt boost för din självkänsla.  Fotografering pris från 2900:-

Jag är även fotograf för Bonnier Magazines & Brands - med redaktionellt foto för tidningar som exempelvis Amelia, Topphälsa och Sköna Hem. Och jag hjälper företag med profilering genom bilder som stärker deras varumärken. Vilken bild behöver du? Kontakta mig för offert.

Boka
fotografering

Här nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna gällande bokning, fotografering och leverans. Om din fråga inte finns med så är du självklart välkommen att kontakta mig.

Vart fotograferar du?
Jag fotograferar främst i Gävle, Avesta, Uppsala och Stockholm. Men jag älskar att resa och fotograferar alltid på den plats som vi tillsammans valt för det ändamål som fotograferingen avser.  

Vad kostar en fotografering?
En porträttfotografering kostar från 2900:-

Vad innebär fotografering i naturligt ljus?
Fotografering i naturligt ljus ger liv och energi till dina bilderna. Det ger mig en möjlighet att forma bildens karaktär. Därför är det viktigt att vi håller den utsatta tiden för fotograferingen. 

Hur är det att stå framför din kamera?
Jag fokuserar på att fånga ögonblicket och mitt jobb är att fånga känslan i bilden. Att stå framför min kamera innebär en avslappnad stund, där vi tillsammans skapar bilden, du får vara dig själv och resultatet blir bilder som känns äkta där du verkligen kan se dig själv.

Vad behöver jag tänka på i val utav outfit?
Ljusa  och lugna färger ger alltid ett mjukare intryck i bilden och det är alltid min generella rekommendation. Beroende på fotograferingens ändamål kan även stora mönster eller loggor på kläder vara något du bör välja bort. Med undantag vid mode- och företags fotograferingar.

Hur väljer jag platsen för min fotografering?
När du bokar din fotografering så ger jag dig alltid tips på miljöer som kan passa din fotografering. Men du får självklart komma med egna önskemål om plats. Då en personligt vald plats där du känner dig bekväm ofta skapar ett lugn och resulterar i bilder som du kommer känna dig lite extra stolt över.

Hur levereras bilderna?
Jag levererar dina bilder digitalt i ett lösenords skyddat galleri via Pixieset. Det är ett snabbt, tryggt och enkelt sätt både för att få en överblick av urvalet samt nedladdning av dina bilder - till din datorn, surfplatta eller din smartphone. 

Kan jag beställa förstoringar av dig?
Ja, via Pixieset (där dina bilder levereras digitalt) kan du även enkelt beställa förstoringar, som Fotoprint eller FineArt print. Det finns även möjlighet att beställa canvas tavlor. 

När levereras bilderna?
Jag levererar alltid dina porträttbilder digitalt inom 2 veckor efter fotograferingstillfället. Vid beställning av förstoringar och canvas gäller 14  dagar leveranstid. 

Har du back up av mina bilder?
Ja, jag håller alltid med back up av dina bilder under 2 månader efter fotograferingen.

När och hur betalar jag min fotografering?
Du betalar alltid en bokningsavgift och sedan skickas slutfakturan i samband med fotograferingen, där du kan välja mellan direktbetalning, faktura med 30 dagars betalningsvillkor eller delbetalning upp till 12 mån räntefritt.

Tillkommer någon mer kostnad? 
Reseersättning 40 kr/mil samt restid för fotograf 500kr/tim.

Säljer du presentkort?
Ja och jag levererar dem digitalt i PDF-format som gör det enkelt för dig att sända vidare till mottagaren eller skriva ut det för att ge bort inslagen som present. Beställ presentkort.

Vad händer om jag måste avboka?
Avbokning senare än 48 timmar innan bokad tid debiteras fullpris. 

Frågor och svar

Kontakta mig

Fanns inte din fråga med?
Jag garanterar svar inom två arbetsdagar.

"Ibland inser man inte värdet av ett fotografi innan det har blivit ett minne."