Om Linda 

Jag är Fotograf, Virtuell Assistent och utbildar inom digital marknadsföring. En hopplös romantiker med en fot i bröllopens magiska värld och den andra i den digitala världen. Min kreativa själ och passion för att skapa bilder av äkta känslor har tagit mig på en resa där kärlek är nyckeln till framgång. Med min passion för att inspirera och utbilda andra entreprenörer att kunna leva på sin dröm har jag grundat Freja-Kvinnor, nätverket för kvinnliga företagare. 

Vem är Linda?

För mig handlar det om att skapa bilder av äkta känslor och verkliga ögonblick. Att plocka fram det som är unikt med dig och få dig att slappna av framför min kamera. För då kan vi skapa bilder tillsammans som stärker dig som person och ger en känsla av dig. För mitt mål med din fotografering är att du ska få bilder som ger ett tydligt budskap och berättar vem du är.

Varför fotograf?

Digital marknadsföring

Jag har byggt mitt varumärke online. Främst genom Instagram och facebook med kunskap som jag själv hämtat in genom böcker, onlinekurser och mitt eget nätverk. När jag startade mitt företag 2015 hade jag ingen marknadsföringsbudget. Men jag har betalat i tid, mycket tid. Det har såklart kostat men jag kan idag med säkerhet säga att jag hittat ett recept som tagit mig från noll till ett företag som jag idag kan leva på. Nu vill jag dela min kunskap med dig! Läs mer om mitt koncept Brand & Content.

Följ med mig på min resa