Om Linda 

Jag är en fotograf som alltid följer mitt hjärta. Min kreativa själ och passion för att skapa bilder av äkta känslor, har tagit mig på en resa där kärlek är nyckeln till framgång. Jag älskar att träffa nya människor och upptäcka nya platser. I min resväska finner du alltid en anteckningsbok fylld med nya idéer. Jag älskar doften av liljekonvaljer, jag har en enorm kärlek till Italien och jag anser att det är något magiskt med trollsländor. 

Vem är Linda?

För mig handlar det om att skapa bilder av äkta känslor och verkliga ögonblick. Att plocka fram det som är unikt med dig och få dig att slappna av framför min kamera. För då kan vi skapa bilder tillsammans som stärker dig som person och ger en känsla av dig. För mitt mål med din fotografering är att du ska få bilder som ger ett tydligt budskap och berättar vem du är.

Varför fotograf?

Yogan

Balans, fokus och energi. Det är ett sätt att leva där tiden på yogamattan får mig att stärka min kropp och samla alla mina tankar. Ger mig nya perspektiv och andrum för att skapa något nytt. 2015 fick yogan även en central del i mitt fotograferande, genom min fotoutställning Street Yogi. Ett fotoprojekt jag skapat till förmån för organisationen Ung Cancer. Eftersom min största utmaning i livet har varit att överleva cancer. Något som gör att jag idag med säkerhet kan säga - ingenting är omöjligt.

Följ med mig på min resa