Om Linda 

Jag är en bröllopsfotograf som alltid följer mitt hjärta. Min kreativa själ och passion för att skapa bilder av äkta känslor, har tagit mig på en resa där kärlek är nyckeln till framgång. Jag älskar att träffa nya människor och upptäcka nya platser. I min resväska finner du alltid en anteckningsbok fylld med nya idéer. Jag älskar doften av liljekonvaljer, jag har en enorm kärlek till Italien och jag anser att det är något magiskt med trollsländor. 

Vem är Linda?

För mig handlar det om att dokumentera brudparets kärlek till varandra. Där varje del av dagen blir som ett eget kapitel. Att skapa en unik upplevelse, där porträttfotograferingen blir en stund bara för varandra som resulterar i unika bilder. Bröllopsdagen blir en bildberättelse av de små och stora stunderna, de spontana ögonblicken av kärlek och glädje - som kan upplevas om och om igen, både för brudparet och de kommande generationerna. 

Varför bröllopsfotograf?

Yogan

Balans, fokus och energi. Det är ett sätt att leva där tiden på yogamattan får mig att stärka min kropp och samla alla mina tankar. Ger mig nya perspektiv och andrum för att skapa något nytt. Förra året fick yogan även en central del i mitt fotograferande, genom min fotoutställning Street Yogi. Ett fotoprojekt jag skapat till förmån för organisationen Ung Cancer. Eftersom min största utmaning i livet har varit att överleva cancer. Något som gör att jag idag med säkerhet kan säga - ingenting är omöjligt.

Följ med mig på min resa