Bröllop i Ockelbo, kanske mest känt för Wij trädgårdar, Ockelbo marknad, Älgparken, Prins Daniel och Oklagård. Men med Tidernas väg som passerar igenom denna historiska plats, med skogar och vattendrag som ger Ockelbo en naturnära och genuin känsla. Skapas en miljö som gjord för ett bröllop med vigseln i den stora kyrkan och festen hemma på logen. Eller varför inte en utomhus vigsel hos Wij trädgårdar.

Wij Trädgårdar är ett resmål för alla sinnen med visningsträdgårdar, försäljning av växter och livsmedel, trädgårdsartiklar, konsthantverk. Här finns många olika "rum" att fotograferas i och mina två favoriter är Rosträdgården och Örtagården. Den förstnämnda invigdes 2003, byggdes med pergola i järn och trä och grusgångar. Örtagården skapades för att hedra Carl von Linnés minne, därför flyttade Wij Trädgårdar under 2007  köksträdgården en bit ner i backen och byggde upp en örtagård norr om rosträdgården. Mitt i Örtagården står även ett växthus från Sweden Greenhouse.

Inomhus kan de erbjuda: Valsverket – mörkt, magiskt och mystiskt. Herrgården – pampigt, vackert och anrikt. Kulturmagasinet – rustikt, enkelt med rymd. De har även Arkivet som ligger vackert på en höjd överblickande Herrgården.

Wij Trädgårdar, Ockelbo

"Alltså, våra ögon tåras! Vi finner inga ord! Vi måste se dessa bilder om och om och om igen och försöka landa i allt det vackra. Detta handlar inte bara om att ha en bra och dyr kamera, här handlar det om en känsla, en konstnärlig ådra som får bilderna att se levande ut. Det är oftast svårt att känna sig naturlig och avslappnad inför en fotograf. Men med Linda vid kameran var det en otrolig härlig upplevelse. Vi rekommenderar Linda med det varmaste som er bröllopsfotograf!"

- Titti & Magnus, Ockelbo.