Bröllops vid Mackmyra brukspark, som ligger vackert längs Gavleåns stränder, 12 km väster om Gävle. Med den Engelska parken och lusthuset från 1830-talet i form utav ett antikt tempel och kastanjeallén bjuder in till utomhusvigslar. Eller så väljer ni att göra som bröllopet här nedan, hålla vigseln under en stor lönn.

På Mackmyra Bruk finns även möjlighet till aktiviteter som golf på niohålsbana, turridning hos stall Islandica och QR-kods promenader. Ni finner även företag som Mackmyra Whisky AB, som har en del av sin tillverkning kvar på bruket. Men med sitt besökscenter på Kungsbäck några km härifrån. 

Boende och bröllopsmiddag kan hållas på något av Wärdshusen, herrgårdarna eller hotellen i närheten av Valbo och Gävle. Forsbacka Wärdshus, Elite Grand Hotell eller Scandic Gävle Väst. 

Mackmyra, Valbo

"Linda är jordnära, varm och närvarande. På ett proffsigt och avslappnat vis lotsar hon oss genom enkla och naturliga moment som för oss genom fotograferingen utan att känna oss tillgjorda eller obekväma, otroligt skönt för oss som inte är vana att agera framför kameran. Vi är så nöjda och upplevelsen är över förväntan! Fotograferingen var rolig och avslappnad, en stund på vår dag där vi förevigas i en naturlig och stämningsfull fotosession, tack för glädjen och närvaron och för att du lyckas fånga stunden och nuet, obetalbart!"

- Rebecca & Adam, Mackmyra.