Bröllop i Lövsta Bruk, som är ett 1700-talssamhälle bevarat nästan orört in i vår tid. En unik miljö med alla möjligheter att skapa ett sagobröllop, vigsel i brukskyrkan med den praktfulla barockorgeln som är vida känd eller varför inte vigas i den vackra herrgårdsparken! Dagens Lövstabruk sjuder under sommaren av liv, konserter, guidade turer och utställningar avlöser varandra. 

Vigsel kan hållas utomhus i den vackra barockinspirerade herrgårdsparken, på bron över kanalen eller varför inte under lindarnas sus. Finns önskemål om tak över huvudet finns den vackra Voliéren att tillgå eller Orangeriet om det är ett större antal gäster. Mitt i bruket ligger Brukskyrkan med en fantastisk barockorgel. Kyrkan har plats för över 400 personer. Det är ca 150 m till Orangeriet och ca 200 m till herrgården från kyrkan så allt är ligger nära.

Med boende möjligheter på Lövstabruk Wärdshus (granne kyrkan), Stuga Levinas eller Gamla Brukshandelns Bed´n breakfast. På Lövsta är historien den röda tråden och här erbjuds herrgårdsvisning, bruksvandring och visning av det välbevarade 1700-tals mälteriet samt Lövsta bryggeri. Här finns även företag som hantverkens hus, Leufsta handkraft, Leufsta Quilt, Lövstabruks Trädgårdsmästeri och Smedja Cuio Mae.

Lövstabruk, Tierp

"Linda är väldigt professionell och det är både roligt och avslappnat att stå framför hennes kamera. Fotograferingen blev en minnesvärd upplevelse från vår stora dag. Vi visste att Linda hade koll på hålltiderna, så vi kunde slappna av under fotograferingen helt och hållet. Vi gillar hur bilderna blev levererade, de är både enkla att framkalla och väldigt vackra."

- Johanna & Tobias, Lövsta Bruk.