Bröllop i Högbo Bruk som ligger 5km norr om Sandviken, endast 2 timmar från Stockholm och erbjuder en unik kombination av natur, aktiviteter och kulturhistoria. En plats som inbjuder till bröllop under årets alla årstider. Här finns ett brett utbud att välja mellan för att skapa just ert drömbröllop. Högbo Brukshotell erbjuder förutom boende för er och gästerna - mat i världsklass, spa-avdelning och två romantiska Herrgårdar. Där kan er bröllopsmiddag dukas upp efter vigsel i Högbo Kyrka eller utomhusvigsel på gräset intill vattnet vid Herrgårdarna. 

Den här platsen är perfekt för det aktiva brudparet då ni på vintern kan ta med skidorna för en tur i Pay & Ski spåret och på sommaren cykla i MTB spåren, spela golf eller utmana er själva och bröllopsgästerna hos Äventyrsservice. Här På bruket finns även butiker som Björk & Berries, Glashyttan, Golfshopen och SméJohan. Det finns tid att njuta av naturen under en promenad runt sjön och ni kan avsluta den med en fika i Gruvstugan eller Högbo Qwarn. 

Högbo är platsen för er som vill få ut det mesta av ert bröllop. Varför inte kombinera aktiviteter, bröllop och återhämtning - förläng festen i dagarna tre. Grillmiddag på fredagskvällen för de närmaste, bröllop på lördagen och avsluta med brunch på söndagen med alla gästerna. 

Högbo Bruk, Sandviken

"Linda har varit den perfekta bröllopsfotografen för oss och från första kontakten varit otroligt proffsig, trevlig och engagerad! Kan varmt rekommendera Linda, vi fick fantastiska bilder från vår bröllopsdag och är glada för ett fint samarbete!"

 - Linda & Johan, Högbo Bruk.