Företag

Jag är fotografen som skapar levande bilder i naturligt ljus som stärker ditt varumärke. Jag arbetar även som Virtuell Assistent och erbjuder hjälp med att lägga upp en strategi för hur du skapar de bästa effekterna med bilderna i din marknadsföring med fokus på sociala medier. Hos mig finns även möjligheten att utöka dina kunskaper ytterligare genom mina onlinekurser, jag hjälper dig att nå ut med ditt varumärke. Oavsett vad du är i behov av så har jag lösningen som passar ditt företag.

Boka
fotografering

Trygghet - Kvalité - Service

Företagspaket

När ni bokar mig som fotograf, så kan ni förvänta er en trygg resa - från bokningen, genom planeringen till leveransen av bilderna och hur ni sedan ska nå ut med ert budskap.

Ni väljer själva hur mycket hjälp ni behöver utifrån mina tjänster. Förutom att boka mig som fotograf, erbjuder jag även hjälp med att skapa en strategi för hur du skall använda dina bilder och du kan även välja att utöka dina kunskaper ytterligare. Kontakta mig så sätter vi ihop det paket som passar ditt företag bäst.

Kontakta mig

För att du ska få den BÄSTA effekten av dina bilder och en hållbar men även kostnadseffektiv strategi. Har jag skapat ett nytt koncept - Brand & Content. Genom mina onlinekurser får du kunskapen och verktygen för att på ett tydlig och effektivt sätt bygga ditt varumärke online. Du får även tillgång till ett nytt nätverk genom min egen Facebookgrupp - där finner du andra entreprenörer som även dom gått mina kurser. Du är varmt välkommen till min kursportal!

I mina kurser ingår;
- En hållbar strategi för ditt varumärke.
- Så skapar du bildmaterial som fångar kunden.
- Bygg ditt nätverk genom goda relationer.
- E-post marknadsföring som fungerar.
- Så skriver du texter som talar till din kund.

Företagspaket: Bilder till hemsida, sociala medier och egen bildbank. 
Pris från 4500kr exkl. moms. 

Personalpaket: Avser porträttfotografering av grupper på vald plats.   
Prisexempel 300kr/person exkl. moms vid grupper om minst 20 pers.

I alla paket ingår:
- Konsultation inför fotografering
- Fotografering
- Leverans av högupplösta digitala bilder inom 4 veckor.
- Fri nyttjanderätt av de levererade bilderna.
- En checklista som hjälper dig att få bästa effekt av dina bilder när du använder dem i din marknadsföring. 

Kontakta mig för mer information.

Fotografering

Brand & Content

Freja-Kvinnor - nätverket för kvinnliga entreprenörer.

Frejakvinnor.se

Jag är grundare av Freja-Kvinnor - nätverket för alla kvinnliga entreprenörer. Det är nätverket för dig som söker en gemenskap, trygghet och nya samarbetspartners. Kanske saknar du någon att dela dina tankar och idéer med? Inom Freja-Kvinnor finns vi för varandra, för att peppa och stödja i med och motgång. Freja-Kvinnor grundades av mig i mars 2017 och finns för att hjälpa dig att växa genom kreativitet tillsammans med andra kvinnor som befinner sig på samma plats som du.  Medlemskapet är kostnadsfritt och du finner mer information på frejakvinnor.se.

Här nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna gällande bokning, fotografering och leverans. Om din fråga inte finns med så är du självklart välkommen att kontakta mig.

Vart fotograferar du?
Jag fotograferar alltid på den plats som vi tillsammans valt för det ändamål som fotograferingen avser. 

Vad innebär fotografering i naturligt ljus?
Fotografering i naturligt ljus ger liv och energi till dina bilderna. Att fotografera utomhus i dagsljus eller inomhus med fönsterljus - skapar en mjukare känsla. Därför är det även extra viktigt att vi håller den utsatta tiden för fotograferingen. Men jag har självklart alternativ ljussättning att tillgå. 

Hur är det att stå framför din kamera?
Jag fokuserar på att fånga ögonblicket och mitt jobb är att fånga känslan i bilden. Att stå framför min kamera innebär en avslappnad stund, där vi tillsammans skapar bilden, du får vara dig själv och resultatet blir bilder som känns äkta där du verkligen kan se dig själv.

Vad behöver jag tänka på i val utav outfit?
Beroende på vilka färger som du har i din grafiska profil, som eventuellt skall finnas med i bilderna - rekommenderar jag ljusa och lugna färger. Då de ger ett mjukare intryck i bilden. Men detta är något som vi tillsammans fattar beslut om innan din fotografering.

Hur väljer jag platsen för min fotografering?
När du bokar din fotografering så ger jag dig alltid tips på miljöer som kan passa din fotografering. Men du får självklart komma med egna önskemål.

Hur levereras bilderna?
Jag levererar dina bilder digitalt inom fyra veckor i ett lösenordsskyddat galleri. Det är ett snabbt, tryggt och enkelt sätt både för att få en överblick av urvalet samt för nedladdning av dina bilder - till din datorn, surfplatta eller din smartphone. 

Vad innebär fri nyttjanderätt?
Det innebär att du får använda de bilder som du köper av mig - hur många gånger du vill, i de kanaler du vill, i både tryckt och i digital form. I avtalet vi skriver så finns det alltså inga begränsningar för dig som beställare av fotouppdraget.

Får jag ändra bildens karaktär?
Nej, det är inte tillåtet att ändra bilden, så som exempelvis filter på Instagram - efter att den har levererats. Det är däremot tillåtet att beskära bilden för att den skall passa in som exempelvis profilbild på Facebook eller LikedIn.

Måste jag alltid ange dig som fotograf när jag publicerar en bild?
Ja, fotografens namn skall alltid anges i enlighet med god sed, när bilderna används (dvs kopieras eller på annat sätt görs tillgängliga för allmänheten). Det är en del av den ideella rätten. Även om fotografen överlåtit rätten att bestämma över bildens användning till en bildbyrå, företag eller annan, så har hen alltid kvar sin ideella rätt (namn- och respekträtten).

Frågor och svar

Kontakta mig

Fanns inte din fråga med?
Jag garanterar svar inom två arbetsdagar.

Ta kontakt med mig när du behöver uppdatera ditt bildmaterial till en fräschare version som stärker ditt varumärke.