Bröllop i Engeltofta vid Gävlebuktens norra strand. Där den praktfull grosshandlarvillan breder ut sig med lummiga grönområden och både gräs- och sandstrand. Personalens långa erfarenhet av bröllop ger en trygg resa från bokning till genomförande av er bröllopsdag. De som erbjuder även era gäster övernattningsmöjligheter i Sea Lodge med närliggande pool. Endast 1,5 timmes resa från Stockholm.

Skärgården runt Gävle bjuder på ett rikt utbud av fiske, skärgårdsturer och vattensporter som ständigt är närvarande. Närheten till golfbanan, naturstigar och fiskelägen, gör Engeltofta till en fantastisk plats som har en spännande historia att berätta.

Gävle är annars staden som kanske mest är känd för Bocken som pryder söderbacken inför varje jul, men som tyvärr mest gjort sig känd för att brinna ned. Är ni ett par som är intresserad utav friluftsliv så rekommenderar jag ett besök i Hemlingby - på sommaren för vandringsleder eller MTB och under vintern för slalombacken. Här finns även café och lunchrestaurangen Hemlingby Stugan. Om ni hellre vill se sport som hockey, fotboll eller friidrott så är Gavlehov, granne med Travbanan i Gävle - en plats att besöka. 

 

Engeltofta, Gävle

"Vi kände oss så trygga med Linda under hela bröllopsdagen, och bilderna blev jättefina! Hon lyckades både fånga spontana ögonblick och styra upp en gruppfotografering med 100 förvirrade släktingar och vänner. Tack Linda!"

- Karin & Fredrik, Engeltofta.