Bröllop 

Jag heter Linda Dahlqvist och är bröllopsfotografen från Gävle som dokumenterar kärlek i hela Sverige. Jag tror att ni är ett par som sätter bröllopsbilderna högt upp på prioriteringslistan. För när bröllopsdagen är över så är det bilderna som kommer att finnas kvar för er att njuta av, om och om igen.

Men det är inte bara bilderna som är det viktiga, upplevelsen med mig som er fotograf är minst lika viktig. Att ni känner er trygga, att ni kan slappna av framför min kamera och att det ska kännas naturligt från första mötet. Jag finns med under er dag för att fånga bilderna som berättar vilka ni är, hur ni valt att uppleva er bröllopsdag - men framförallt för att fånga den där känslan i ögonblicken när ni inte ens vet om att jag tagit bilden.  

Jag bokar inga brudpar utan att först ha träffat er för ett kostnadsfritt bröllopsmöte . Jag har valt att göra så är för att jag vill lära känna er, höra om vilka ögonblick som ni värderar mest, hur jag kan hjälpa er att lägga upp fotograferingen under dagen och framförallt för att ni ska känna att ni är i trygga händer. Under mötet får ni även tips på hur ni kan planera allt inför er dag. Om jag är rätt fotograf för er så genomför ni bokningen genom att betala bokningsavgiften och får då även tillgång till exklusiva erbjudanden hos mina samarbetspatners. 

​​​​​​​Jag är så glad över att ni letar efter en bröllopsfotograf. Men det är inte bara bilderna som är det viktiga, upplevelsen med mig som er fotograf är minst lika viktig. Därför vill jag träffa er innan ni genomför er bokning. Jag  håller alla mina bröllopsmöten på  i min studio på Södra Kungsgatan 57 (Gamla Porslinsfabriken) i Gävle alternativt via Skype.

Jag har valt att göra så är för att jag vill lära känna er, höra om vilka ögonblick som ni värderar mest, hur jag kan hjälpa er att lägga upp fotograferingen under dagen och framförallt för att ni ska känna att ni är i trygga händer. Under mötet får ni även tips på hur ni kan planera allt inför er dag. Om jag är rätt fotograf för er så genomför ni bokningen genom att betala bokningsavgiften och får då även tillgång till exklusiva erbjudanden hos mina samarbetspatners.

Mötet tar cirka en timme och ni bokar genom att sända ett mail med en kort beskrivning om er själva samt önskemål om dag som passar er.

Boka
Bröllopsmöte

Kostnadsfritt bröllopsmöte

Jag garanterar svar inom två arbetsdagar.

Bröllopspaket

​​​​​​​När ni bokar mig som er fotograf, så får ni en vän vid er sida - från bokningen, genom planeringen till leveransen av bilderna. Jag är inne på mitt femte år som bröllopsfotograf och jag har genom dessa år följt många brudpar under deras bröllopsdagar. Framförallt för att fånga de viktigaste ögonblicken, men även som ett stöd och ibland även för att plocka fram mina kunskaper inom yoga. Då många behöver få en liten påminnelse om att slappna av och andas, speciellt minutrarna innan vigseln. 

Jag hoppas att ni finner ett paket som passar er. Om ni har några specifika önskemål över hur ni vill att jag ska dokumentera er dag, skriv ett mail och berätta mer. Jag ser fram emot att få höra ifrån just er! Priser från 12 000:-
Nedan finner du mina populäraste bröllopspaket. Kontakta mig för mer information.

Kontakta mig

En dokumentation av er bröllopsdag under x antal sammanhängande timmar. Där ni väljer vilka delar av dagen som ni vill få förevigade,  ca 50 digitala bilder/timme. 

I alla paket ingår alltid,
- Bröllopsmöte där vi går igenom era önskemål för dagen.
- Planeringshjälp och rabatter hos mina samarbetspartners.
- Tillgång till min egen grupp på facebook - Bride to be.
- Leverans av era digitala bilder inom åtta veckor.
- Resekostnad för fotografen inom Gävle Stad. 
- Fri support - före, under och efter er bröllopsdag. 
- Administration och backup av era bilder i ett år.
- BONUS! Boken Planera ditt drömbröllop av Johanna Kajson


Tre timmar
inkl ca 150 digitala bilder.
Vigsel, porträtt och gratulationer.

Fem timmar inkl ca 250 digitala bilder
Förberedelser, vigsel, porträtt, gruppbilder, mingel & brudskål.

Åtta timmar inkl ca 400 digitala bilder
Förberedelser, vigsel, porträtt, gruppbilder, mingel & brudskål samt den första delen av middagen.

Tio timmar inkl ca 500 digitala bilder
Förberedelser, vigsel, porträtt, gruppbilder, mingel & brudskål, middagen och festen.

Innehåll

Mina paket

En kortare fotografering där ni får testa på hur det känns att stå framför min kamera. Ni får tio högupplösta bilder levererade digitalt efter den 30 minuter långa fotograferingen. Dessa kan användas till exempelvis era inbjudningskort, menyer eller vigselprogram. 

Den här fotograferingen är en riktig ego-boost och den ger dig vackra och sensuella bilder. En uppskattad morgongåva, present till din älskling eller bara för din alldeles egen skull. Konstnärliga och smakfulla bilder som du kommer att vara stolt och glad över! Jag fotograferar dig i lyxig och lugn hotellmiljö, under dagtid för att få det bästa ljuset. 

Tillval

Provfotografering

Boudoir

"Ibland inser man inte värdet av ett fotografi innan det har blivit ett minne."