Bröllop 

Jag heter Linda Dahlqvist och är bröllopsfotografen som dokumenterar kärlek främst i Gävle och  Avesta - men jag  älskar att resa till platser runt om i hela Sverige. Jag tror att ni är ett par som sätter bröllopsbilderna högt upp på prioriteringslistan. För när bröllopsdagen är över så är det bilderna som kommer att finnas kvar för er att njuta av, om och om igen.

Men det är inte bara bilderna som är det viktiga, upplevelsen med mig som er fotograf är minst lika viktig. Att ni känner er trygga, att ni kan slappna av framför min kamera och att det ska kännas naturligt från första mötet. Jag finns med under er dag för att fånga bilderna som berättar vilka ni är, hur ni valt att uppleva er bröllopsdag - men framförallt för att fånga den där känslan i ögonblicken när ni inte ens vet om att jag tagit bilden.  

Jag bokar inga brudpar utan att först ha träffat er för ett kostnadsfritt bröllopsmöte . Jag har valt att göra så är för att jag vill lära känna er, höra om vilka ögonblick som ni värderar mest, hur jag kan hjälpa er att lägga upp fotograferingen under dagen och framförallt för att ni ska känna att ni är i trygga händer. Under mötet får ni även tips på hur ni kan planera allt inför er dag. Om jag är rätt fotograf för er så genomför ni bokningen genom att betala bokningsavgiften och får då även tillgång till exklusiva erbjudanden hos mina samarbetspatners. 

​​​​​​​Jag är så glad över att ni letar efter en bröllopsfotograf. Men det är inte bara bilderna som är det viktiga, upplevelsen med mig som er fotograf är minst lika viktig. Därför vill jag träffa er innan ni genomför er bokning. Jag  håller mina möten i Gävle och Avesta alternativt via Skype.

Jag har valt att göra så är för att jag vill lära känna er, höra om vilka ögonblick som ni värderar mest, hur jag kan hjälpa er att lägga upp fotograferingen under dagen och framförallt för att ni ska känna att ni är i trygga händer. Under mötet får ni även tips på hur ni kan planera allt inför er dag. Om jag är rätt fotograf för er så genomför ni bokningen genom att betala bokningsavgiften och får då även tillgång till exklusiva erbjudanden hos mina samarbetspatners. Jag vet att fotograferingen är en stor del av er bröllopsbudget, därför finns det alltid möjlighet till delbetalning. 

Mötet tar cirka en timme och ni bokar genom att sända ett mail med en kort beskrivning om er själva samt önskemål om dag som passar er.

Boka
Bröllopsmöte

Kostnadsfritt bröllopsmöte

Jag garanterar svar inom två arbetsdagar.

Bröllopspaket

​​​​​​​När ni bokar mig som er fotograf, så får ni en vän vid er sida - från bokningen, genom planeringen till leveransen av bilderna. Jag är inne på mitt sjunde år som bröllopsfotograf och jag har genom dessa år följt många brudpar under deras bröllopsdagar. Framförallt för att fånga de viktigaste ögonblicken, men även som ett stöd genom planeringen, en lång lista över samarbetspartners och en egen Facebookgrupp för alla mina brudpar.

Mina bröllopspaket börjar på 12 000kr. Ska ni gifta er måndag-torsdag eller under lågsäsong (okt-maj)? Då gäller 10% rabatt på samtliga paket och jag vet att fotograferingen är en stor del av er bröllopsbudget, därför finns det alltid möjlighet till räntefri delbetalning upp till 12 månader.  Jag ser fram emot att få höra ifrån just er! 

Kontakta mig

En dokumentation av er bröllopsdag under x antal sammanhängande timmar. Där ni väljer vilka delar av dagen som ni vill få förevigade,  ca 50 digitala bilder/timme. 

I alla paket ingår alltid,
- Bröllopsmöte innan bokning & uppföljningsmöte ca 1 mån innan bröllopsdagen.
- Planeringshjälp och rabatter hos mina samarbetspartners.
- Tillgång till min egen grupp på facebook - Bride to be.
- Leverans av era digitala bilder inom åtta veckor.
- Album med linneomslag, 15 uppslag storlek 25x35 cm.
- Resekostnad för fotografen inom Gävle Stad. 
- Administration och backup av era bilder i ett år.
- BONUS! Boken Planera ditt drömbröllop av Johanna Kajson


Tre timmar
 inkl album och 150 digitala högupplösta bilder. Vigsel, porträtt och gratulationer.

Fem timmar inkl album och 250 digitala högupplösta bilder. Förberedelser, vigsel, porträtt, gruppbilder, mingel & brudskål.

Åtta timmar inkl album och 400 digitala högupplösta bilder. Förberedelser, vigsel, porträtt, gruppbilder, mingel & brudskål samt den första delen av middagen.

Tio timmar inkl album och ca 500 digitala bilder. Förberedelser, vigsel, porträtt, gruppbilder, mingel & brudskål, middagen och festen.

Innehåll

Mina paket

En kortare fotografering där ni får testa på hur det känns att stå framför min kamera. Ni får tio högupplösta bilder levererade digitalt efter den 30 minuter långa fotograferingen. Dessa kan användas till exempelvis era inbjudningskort, menyer eller vigselprogram. 

Den här fotograferingen är en riktig ego-boost och den ger dig vackra och sensuella bilder. En uppskattad morgongåva, present till din älskling eller bara för din alldeles egen skull. Konstnärliga och smakfulla bilder som du kommer att vara stolt och glad över! Jag fotograferar dig i lyxig och lugn hotellmiljö, under dagtid för att få det bästa ljuset. 

Tillval

Provfotografering

Boudoir

"Ibland inser man inte värdet av ett fotografi innan det har blivit ett minne."