Boudoir 

Boudoirfotografering i Gävle, Sandviken och Avesta. Fotograferingen som får dig att känna dig bekväm i din egen kropp och ger dig vackra och sensuella bilder. En uppskattad morgongåva, present till din älskling eller bara för din alldeles egen skull. Konstnärliga och smakfulla bilder som du kommer att vara stolt och glad över!

Jag fotograferar dig i lyxig och lugn hotellmiljö, under dagtid för att få det bästa ljuset. Jag guidar dig genom fotograferingen så att du kan känna dig trygg och jag plockar fram dina vackraste sidor, något som kommer att stärka ditt självförtroende.

"Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful"
- Sophia Loren

Boudoirpaket

Fotografering i lyxig och lugn hotellmiljö under dagtid. Två timmar inklusive 20 digitala bilder. Designat album med linneomslag i storleken 21x21 cm  ingår. Pris 4 500  kronor.

Beroende på vart vi genomför fotograferingen kan kostnad för resa och hotellrum tillkomma. Digitala bilder och album levereras i presentbox inom fyra veckor. Möjlighet att beställa tryckta fotografier finns i samband med bildleverans.

Boka
fotografering

"Jag måste gå ned i vikt" - Jag plockar alltid fram dina sensuella former oavsett din storlek och du kommer att se hur vacker din kropp är. 

"Jag blir aldrig bra på bild" - En uppfattning många har, men det är mitt jobb att se till att du blir bra på bild. Så lita på mig. Du kommer att bli förvånad över resultatet!

"Jag skulle bara känna mig obekväm" - Jag guidar dig genom hela fotograferingen, exempelvis genom att spela din favorit musik i bakgrunden som får dig att du känner dig avslappnad eller som plockar fram en känsla hos dig som återspeglar sig i bilden. 

"Jag vet inte vad jag ska ha på mig" - Inga problem, jag hjälper dig att välja ut rätt kläder, skor och accessoarer. Ett tips är att välja skor med klack då de ger dig långa sensuella ben. Men det går lika bra att vara barfota. Blivande brud? Ta med slöjan, ringen och eventuellt strumpeband.

"Det känns så naket" - Mitt fokus ligger alltid att skapa sensuella bilder, som speglar dina vackra former. Du väljer själv hur avklädd du vill vara. Det är vanligt att ha med sig morgonrock/kimono eller en av hans skjortor.. 

"Jag är för feg och blyg" - De kvinnor jag fotograferar anser att de fått en fantastiskt upplevelse och att bilderna, som bara du bestämmer vem som får se, blev en bonus. Jag visar aldrig upp bilder från mina kunder på hemsidan om de inte lämnat sitt medgivande i avtalet.


Om du tvekar. De vanligaste invändningarna.

"Min upplevelse av boudoir är en väldigt händelserik och spännande upplevelse där man verkligen får kliva ur sin comfort-zone och in i sin sexuella feminina sida i alla aspekter."

"Linda gör att man snabbt känner att man är i goda händer. Bilderna blir helt fantastiska. Hoppas att fler sensuella kvinnor vill prova denna form av fotografering."

"Morgongåva till min man vart en succé! Linda lyckades verkligen få fram det bästa av mig och jag kände mig bekväm i att vara så lättklädd framför kameran." 

Upplevelser från fotograferingar.

Frågor och svar

Kontakta mig

Hur ska jag tänka när jag väljer outfit?
Välj ut underkläder och accessoarer som får dig att känna dig sensuell och vacker. Ta gärna med fler olika alternativ, så kan vi tillsammans bestämma på plats vilket som passar bäst. För dig som blivande brud - ta gärna med slöja, skor, ring och klänningen.

Hur går en fotografering till? 
Vi går först igenom de olika möjligheterna i den valda miljön. Vi väljer sedan tillsammans ut de outfits som du kommer att ha på dig. Jag guidar dig hela tiden genom fotograferingen, mitt mål är att du ska känna dig bekväm och avslappnad. Jag skapar en sensuell berättelse med dig i huvudrollen.

Vart sker fotograferingen?
Jag fotograferar främst i Gävle och Avesta. Men vi väljer tillsammans en plats för din fotografering,  inomhus eller utomhus. Jag samarbetar bl a med Högbo Brukshotell och Engeltofta. 

När på dagen är det bäst att genomföra fotograferingen?
Dagtid mellan kl. 11.00-15.00 är bäst när vi fotograferar inomhus. Om du vill fotograferas utomhus är soluppgång eller solnedgång att rekommendera då de ger ett magisk ljus. 

Kan du hjälpa mig med styling och make up?
Jag samarbetar med frisörer, make up och fransstylister. Säg till vid bokning för mer information. 

Kan jag beställa framkallning av mina bilder hos dig?
Ja, i samband med leveransen av dina digitala bilder kan du lägga din beställning. Du kan du välja mellan både fotoprints och canvas.Fanns inte din fråga med?
Jag garanterar svar inom två arbetsdagar.