Bröllop i Bomhus en del av Gävle och ligger beläget 4 km öster om centrum. Bomhus kyrka är träkyrkan som invigdes 1907 och den tar max 300 gäster. I omgivningarna runtomkring finns både ängar och skog. Ett bröllop i Gävle innebär även att ni kan välja mellan fest och middags lokaler som exempelvis Engeltofta, Stora Vall, Elite Grand Hotell och som här nedan Gefle Forum.

Den östra delen av Gävle ligger precis intill havet och en av mina absoluta favoritplatser för porträttfotografering är Vårvik. Där finns både strand, klippor, tallskog och ängar. Vilket ger stor variation i bilderna och en upplevelse i sig att besöka under sin bröllopsdag eller i samband med den. 

Gävle är annars staden som kanske mest är känd för Bocken som pryder söderbacken inför varje jul, men som tyvärr mest gjort sig känd för att brinna ned. Är ni ett par som är intresserad utav friluftsliv så rekommenderar jag ett besök i Hemlingby - på sommaren för vandringsleder eller MTB och under vintern för slalombacken. Här finns även café och lunchrestaurangen Hemlingby Stugan. Om ni hellre vill se sport som hockey, fotboll eller friidrott så är Gavlehov, granne med Travbanan i Gävle - en plats att besöka. 

Bomhus, Gävle

"Linda är en professionell och varm fotograf som vi från första stund kände oss trygga med. På vår bröllopsdag flöt fotograferingen på helt utan problem och vi kände oss aldrig obekväma. Vi är så glada över att vi anlitade Linda och vi rekommenderar henne verkligen om du vill ha magiska bilder att spara för resten av ditt liv."

- Mikaela & André, Bomhus.